Kerstborrel & nieuwjaarsborrel

Ben jij op zoek naar een DJ voor jullie kerstborrel of Nieuwjaarsborrel? Dan zijn wij voor jullie organisatie een betrouwbare partner. Elk jaar in december en januari vliegen de bedrijfsborrels ons om de oren. Hierdoor hebben wij voldoende kennis en ervaring om jouw bedrijfsfeest tot een geslaagd evenement te brengen. Uiteraard worden de gouwe ouwe kerst hits afgewisseld met hedendaagse muziek. Voor ieder is er wel wat wils, en bovendien draaien wij graag jouw verzoekplaatjes.
Wij begrijpen heel goed dat jouw Kerst- en nieuwjaarsborrel door onze DJ anders benaderd dient te worden dan mening ander feest. Er moet kunnen worden geborreld, gepraat en gelachen. Misschien op het einde van de avond nog even lekker los met z’n allen, dat is afhankelijk van jullie groep. Wij zijn zeer goed in staat om de avond op te bouwen naar een goed “dansfeest”. De mogelijkheden zijn eindeloos!
Geschikt voor kleine kerstborrels tot 100-150 man. Deze Drive-in show is opgebouwd binnen 45 minuten, en kan binnen 30 minuten weer zijn opgeruimd.

Simpele maar doeltreffende lichtinstallatie van 4 ledspots op statieven.
Kwalitatief superieure geluidsinstallatie (DB Technologies, 2x sub, 2x top).
Afspeelapparatuur (pioneer DJ Set). Bij deze Drive-in Show is 1 DJ inbegrepen.
Vanzelfsprekend zijn er altijd microfoons aanwezig voor eventuele toespraken.
Kosten kerstborrel DJ of nieuwjaarsborrel met compacte drive-in Show:
Basistarief € 395,- excl. BTW.

 

Als je echter wat groter en spectaculairder wilt uitpakken kies je voor onze uitgebreide drive-in show. Verwacht je een dansfeest, dan is dit de beste show die onze kerstborrel DJ mee kan nemen.
Deze show is geschikt voor kerst- en nieuwjaarsborrel voor grotere groepen. Deze drive-in show is opgebouwd binnen 90 minuten, en kan binnen 60 minuten weer zijn opgeruimd.
Voorzien van een uitgebreide lichtshow van 8 ledspots, 4 movingheads (bewegend licht). Bovendien wordt de lichtshow live door onze LJ aangestuurd. Ook nemen wij een kwalitatief superieure geluidsinstallatie mee (D&B Q7 systeem met 2x sub, en 2x top). Afspeelapparatuur (pioneer DJ Set).
Bij deze drive-in show zijn 1 DJ en 1 LJ inbegrepen. Vanzelfsprekend zijn er altijd microfoons aanwezig voor eventuele toespraken.
Een uitgebreide drive-in show word altijd afgewerkt met een zwarte achtergrond. Maximale afmetingen 6×3 meter.
Kosten kerstborrel DJ of nieuwjaarsborrel met uitgebreide drive-in show:
Basistarief € 550,- excl. BTW.

________________________________________________________________________________________________

Bruiloft

Een ervaren bruiloft DJ boeken voor jouw feest.

Verloofd, dat ben je waarschijnlijk al als je deze pagina bezoekt. Gefeliciteerd, want over een niet al te lange periode gaan jij en je partner elkaar het “jawoord” geven: Jullie gaan trouwen! Daar hoort natuurlijk een geschikte bruiloft DJ bij. Hiervoor zijn jullie bij ons aan het juiste adres, want in de afgelopen jaren hebben onze dj’s al menig trouwfeest tot een grandioos feest gebracht.

Bruiloft DJ of een bandje? 

Voor deze belangrijkste dag van je leven willen jullie alleen het beste van het beste, toch?

De muziek is vaak één van de laatste knopen die moet worden doorgehakt: Wat gaan we doen, willen we een band? Of toch liever een bruiloft DJ met drive-in show? Een bruiloft DJ heeft natuurlijk talloze voordelen, want wat doe je in een klein zaaltje met weinig ruimte? Hoe los je dat op met het geluidsvolume, wat bij een band heel moeilijk te minimaliseren is? Wij als drive-in show, kunnen zeer snel inspelen op de wensen van het publiek, om nog maar niet te spreken van een repertoire wat tegenwoordig bijna tegen het oneindige aanhangt.

Invulling van jullie ideale feestavond

Wij willen, in overleg met jullie, de meest ideale invulling geven aan jullie trouwfeest. Het is tenslotte jullie avond, dus wij passen ons maar al te graag aan. Hoe doen we dat bijvoorbeeld met de binnenkomst van de gasten? Hoe behandelen we de stukjes van familie en vrienden, en hoe gaan we om met de verzoeknummers vanuit het publiek?
Dit zijn allerlei belangrijke zaken die we van tevoren kunnen bespreken, zodat er op de feestavond zelf geen verrassingen meer aan het licht hoeven te komen. Door de jarenlange ervaring van onze bruiloft DJ’s (ja, we hebben er al zeker minstens 200 gedaan) kunnen we hierover met elkaar van gedachten wisselen.

Vanzelfsprekend vinden wij het belangrijk dat jullie aan ons laten weten wat jullie wel willen, maar wat wellicht nog veel belangrijker is: Laten weten wat jullie absoluut NIET willen. Jullie zouden echt niet het eerste bruidspaar zijn die niet zitten te wachten op polonaises en familiestukjes. Aan welke muziek hebben jullie leuke herinneringen? Waar houden jullie nu vooral van? Allemaal belangrijke wensen die we graag meenemen naar jullie bruiloft. Zelfs het vooraf doorgeven van bepaalde nummers vinden wij geen enkel probleem. Onze bruiloft DJ’s zullen er altijd alles aan doen om de avond zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Bovenstaande zaken zijn natuurlijk prima via de mail af te stemmen, maar steeds vaker krijgen wij ook het verzoek voor een kennismakingsgesprek. Zo krijg je natuurlijk een nog beter beeld van wíe wij nou eigenlijk zijn. Omdat het ons streven is om de tarieven zo laag mogelijk te houden, kiezen we ervoor om deze gesprekken bij ons thuis te houden.

Kosten van jouw bruiloft DJ

Een bruiloft kost bij ons vanaf € 550 excl. BTW voor een feestavond van ongeveer 5 uren.

 

________________________________________________________________________________________________

Schoolfeest DJ

Ben jij op zoek naar een manier om op school een leuke tijd te hebben? Dan is het tijd voor een supervet schoolfeest! Jullie zorgen voor de gasten en de beschikbare ruimte (kantine, aula…) en wij zorgen voor de rest: Onze Deejay’s draaien alleen de nieuwste hits, stampende beats en lekkerste dansmuziek voor jullie.

Geluidsinstallatie – Alleen het beste van het beste

Ons geluid is wel het laatste waar jij je zorgen over hoeft te maken. Jij geeft door hoeveel feestgangers je verwacht, en wij zorgen dat er een passende, stevige geluidsinstallatie komt te staan. Daarmee zorgen onze DJ’s voor een passend volume, want behalve dat wij vinden dat je muziek best mag “voelen” vinden we nog veel meer dat wij verantwoordelijk zijn voor jullie. Wij zorgen er dan ook voor dat jullie geen piepende oren zullen overhouden na een schoolfeest met onze drive-in show!

Foto’s van het schoolfeest

Zo’n geweldig schoolfeest, daar zal vast nog veel over nagepraat worden. Dan is het altijd fijn als je achteraf de foto’s nog hebt. Ook daar zorgen wij natuurlijk voor.
Zien en gezien worden, daar draait het tenslotte allemaal om op een schoolfeest. De door ons gemaakte foto’s worden geplaatst op onze facebookpagina: Jij kan jezelf razendsnel terugvinden, of je kan je vriend of vriendin taggen! Indien gewenst, kunnen wij alle gemaakte foto’s op USB (in hd kwaliteit) naar jullie school toesturen.

Schuimparty – De beste publiekstrekker

Als je echt een keer goed wilt uitpakken, en iets wilt doen wat je vorig jaar niet hebt gedaan, is het wellicht eens tijd om te kiezen voor een Schuimparty op jullie schoolfeest. Hiermee weet je in elk geval zeker dat je een goede publiekstrekker hebt en dus veel kaartjes zult verkopen. Een schuimparty kan zowel binnen als buiten. Je dient er wel rekening mee te houden dat er dan voor ons een podium is (90 cm hoog).Het schuimkanon is gemonteerd op een draaischijf of op een waterbak. Het schuimkanon wordt incl. draaischijf geleverd. Je kunt hiermee het schuim zeer eenvoudig 240 graden 10 meter ver met een grote kracht laten spuiten waar je zelf heen wilt. We leveren het schuimkanon incl. vat van 1000 liter, om het Schuimkanon op het vat te plaatsen is er een speciaal “easy-bevestiging” gemaakt. Het schuim dat gebruikt wordt is professioneel schuim, dit geeft geen schade aan het milieu en uw kleding!

Het schuim is van hoge kwaliteit en wordt geleverd in zeer hoge concentratie aanmaakvloeistof. De aanmaakvloeistof word per 5 liter geleverd en kunt hier 1000 liter vloeistof van maken (1 vat). Deze vloeistof zal worden verwerkt door het schuimkanon en hierdoor zal in veelvoud schuim geproduceerd worden.

Tip:

Zorg voor leuke attributen in de zaal (denk bijvoorbeeld aan opblaasbare figuren, duikbrillen, snorkels en strandballen). De echte slimmeriken komen natuurlijk in strandkleding, want droog blijf je niet! Het meenemen van een droog t-shirt is dan wellicht ook geen overbodige luxe in de wat koudere maanden.

Kosten van jouw schoolfeest DJ

Een schoolfeest duurt tussen de 5 à 6 uren. De kosten hiervan en de eventuele extra’s, vind je hieronder.

  • Kleine schoolfeesten (tot 200 man) € 495,-
  • Grote schoolfeesten (200-800 man) € 995,-
  • Schuimparty € 495,- (Dit is het schuimkanon)

________________________________________________________________________________________________

Sportvereniging DJ

Kan jouw sportvereniging wel een DJ of drive-in Show gebruiken, dan ben je bij ons aan het juiste adres. ReCo-AUDIO zorgt al sinds jaren voor de gaafste feesten op elke sportvereniging. Of het nu gaat om jouw voetbalclub, hockeyclub, tennisclub, volleybalclub of welke sportvereniging dan ook, wij staan garant voor een geweldig feest!

DJ en Drive-in Show op jouw sportvereniging

Willen jullie een gezellige avond met barbecue, en vervolgens feestelijk afsluiten met een feestavond? Of zijn jullie op zoek naar de muzikale invulling voor wellicht een feesttent op het terrein van jullie sportvereniging? Voor elke gelegenheid biedt onze drive-in show een oplossing. Van kleine, intieme feesten met 30 man, tot volledig omgebouwde feesttenten en kantines met 800 man, niks is onze DJ’s te gek!

Door de jarenlange ervaring die wij intussen hebben opgebouwd, weten wij precies wat er nodig is op de feestavond van jullie sportvereniging. Kies een DJ die bij jullie past, en waar je een goed gevoel bij hebt.

Wij draaien wat jullie willen horen

Op geen enkel feest liggen de leeftijdsverschillen zó ver uit elkaar als bij een sportvereniging. Dat vraagt een groot inlevingsvermogen van de DJ in kwestie. Daarom vinden wij het leuk om verzoekplaatjes uit het publiek zoveel mogelijk te gebruiken. Wij krijgen vaak vragen “wat is jullie muziekstijl”? Onze muziekstijl, daar luisteren we thuis wel naar. Op jullie feestavond is het jullie muzieksmaak die telt. Taak voor de DJ is om daarin een zo goed mogelijke balans te maken: Voor elk wat wils!

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via het contactformulier, of bel ons op (073-6895600).

Voor alle vragen staan wij jullie graag te woord.